Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarları, sekizinci yılını kutluyor

• 5 Eylül 2022

Dokuz farklı noktada 800 üretici kadının tezgâh açtığı Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarları, sekizinci yılını kutlamanın sevincini yaşıyor. Kutlama için Yenimahalle’deki pazara gelen Başkan Neşet Tarhan’ı karşılayan kadınlar, halaylarla, türkülerle alanı bayram yerine çevirdi. Pazarın girişini balon ve çiçeklerle süsleyen kadınlar, Başkan Tarhan’a kendi yetiştirdikleri çiçeklerden ve el ürünü kurutulmuş yiyeceklerden oluşan sepet hediye etti. Başkan Tarhan, kadınların jestine alkışlarla karşılık verdi.