“Mobil Atık Getirme Noktaları” oluşturuldu

• 5 Eylül 2022
Edremit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, atıkları kaynağında ayrıştırmak ve ekonomiye katkı sağlamak amacıyla “Mobil Atık Getirme Noktaları” oluşturdu.

Edremit Belediyesi geri dönüşüm projelerine bir yenisini daha ekledi. Edremit Faruk Serpil Parkı’ndaki geri dönüşüm çalışması Edremit merkezde başladı. Çalışmanın amacı, Sıfır Atık Projesi’ni Zeytinli, Akçay, Güre ve Altınoluk Mahalleleri’nde de yaygınlaştırmak. Edremit Belediyesi ekipleri, atıkları yönetebilmek, atıkların doğaya zararını sıfıra indirebilmek ve gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla hazırladıkları projelerin sayısını artıracaklarını, yeni projeleri de hayata geçireceklerini belirtti.