RuralYouth ekibi Çekya’da

• 5 Eylül 2022
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklığını yaptığı, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi koordinatörlüğünde hayata geçirilen RuralYouth Projesi’nin ekibi, Çekya’da düzenlenen eğitim faaliyetine katıldı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nin koordinatörlüğünde Turizm Fakültesi tarafından yürütülen, AB Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından finanse edilen “Empowering Rural Tourism Through Entreprenuership With Youth” adlı proje devam ediyor. Projede görev alan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi ve Büyükşehir Belediyesi Proje Geliştirme Şube Müdürlüğü yetkilileri proje kapsamında Çekya’nın České Budějovice kentinde düzenlenen eğiticilerin eğitimi faaliyetine katıldı. Etkinlik boyunca Moodle uzaktan eğitim platformuna yüklenen eğitim materyallerinin değerlendirildi, platform test edildi, eğitim metotlarının geliştirilmesi ve oyunlaştırılması gibi çeşitli uygulamalar üzerinde çalışıldı.