Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden üretene destek

• 5 Eylül 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, üreticilere makine ve ekipman desteğinde bulunuyor.

Tarım ve hayvancılık alanında örnek projelere imza atan, üreticilerin her zaman yanında olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yüksek enflasyon nedeniyle maliyetlerin katlanarak arttığı bu dönemde çiftçilere makine ve ekipman desteğini sürdürüyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulanan Mandacılığı Geliştirme Projesi kapsamında Tekirdağ Manda Yetiştiriciliği Birliği’ne bir ton kapasiteli bir adet, Çorlu Süt Üreticileri Birliği’ne iki ton kapasiteli bir adet süt soğutma tankı temin edildi. Saray Süt Üreticileri Birliği adına Karabürçek Mahallesi’ne kurulan süt soğutma tankı üreticilere teslim edildi. Başkan Kadir Albayrak, üreticilere makine ve ekipman desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.