Yenişehir Belediyesi üniversitelilerin yanında

• 5 Eylül 2022
Mersin Yenişehir Belediyesi, öğrenci yurdu ve misafirhanesiyle üniversitelilere destek oluyor.

Mersin Yenişehir Belediyesi, 638 üniversiteli gencin çağdaş ve modern bir ortamda yaşaması ve eğitimlerine odaklanabilmesi için Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu’nu ve Yenişehir Belediyesi Misafirhanesi’ni yeni eğitim-öğretim dönemine hazırladı. Başkan Abdullah Özyiğit, “Üniversiteli gençler geleceğimiz, onların sayesinde geleceğe umutla bakıyoruz, tüm imkânlarımızla yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi. Geçtiğimiz yıl erkek öğrenci yurdunu tamamlayarak hizmete açan Yenişehir Belediyesi, kontenjanın 48 saatte dolması ve öğrencilerin barınma sıkıntısının devam etmesi üzerine Aktif Yaşam Merkezi olarak planlanan binayı da bir hafta içinde üniversite öğrencileri için hazırlamıştı. Yenişehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl olduğu gibi, yeni eğitim-öğretim döneminde de üniversite öğrencilerini yalnız bırakmayacak.