Antakya ve Arsuz arası 55 km’ye düşüyor

• 16 Ocak 2023
Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya ve Arsuz ilçelerini birbirine bağlayacak yolun temelini attı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Antakya ve Arsuz ilçelerini birbirine bağlayacak yolun temeli atıldı. Yapımına başlanan Serinyol-Madenli yolu sayesinde Antakya-Arsuz arası 55 kilometreye düşecek. Başkan Lütfü Savaş, “Şimdi biz bunları yapıyoruz, onlar da Amanos Tüneli’nin temelini atıyormuş gibi yapacak. ‘Üç gölet, altı barajı yaptık,’ dedikleri gibi, Amanos Tüneli’ni de açmış gibi yapacaklar. 2014 yılında atacakları temel, 2023 yılında hâlâ ortada yok. Onlar temeli atar, bitirmek umarım bize nasip olur,” dedi.