Antalya Büyükşehir’den çalışma hayatında şiddet ve tacize karşı taahüt

• 16 Ocak 2023
Antalya Büyükşehir Belediyesi, İLO 190 sayılı Çalışma Yaşamında Şiddet ve Tacizi Önlemeye Yönelik Politika Belgesi’ni imzaladı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İLO 190 sayılı Çalışma Yaşamında Şiddet ve Tacizi Önlemeye Yönelik Politika Belgesi’ni imzalayarak, dünyada ve Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi. İmza törenine, Başkan Muhittin Böcek, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, İLO Toplumsal Cinsiyet ve Sosyal Diyalog Yöneticisi Emel Akalın katıldı. Başkan Muhittin Böcek, “Dünyada ve Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu imzayla, kurumumuzda cinsel taciz, şiddet ve mobbingle mücadele edeceğimizi taahhüt ediyoruz,” dedi.