Başkan Akgün’den gazetecilere anlamlı kutlama

• 16 Ocak 2023
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda söz alan Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, İstanbul Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Mert ve İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği Başkanı Murat Abdullahoğlu, meslektaşlarının basın bayramını kutladılar. Başkan Hasan Akgün,  “2023 yılında herkesin on defa düşünüp bir defa konuşması, on defa düşünüp bir defa karar vermesi önem arz ediyor. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum,” dedi.