Başkan Eryılmaz: “İlçemizi daha yaşanabilir bir yere dönüştürmek amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz”

• 16 Ocak 2023
Samandağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çalışmalarına devam ediyor.

Gün doğmadan çalışmalarına başlayan ekipler, sokakları ve caddeleri temizliyor, çöp toplama, yol ve kaldırımları süpürme, konteynerlerin etrafına bırakılan çöp ve atıkları kaldırma çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, “Gerek caddelerde ve sokaklarda görev yapan temizlik personelimizle gerek çöp toplama ekibimizle birlikte ilçemizi daha yaşanabilir bir yere dönüştürmek amacıyla özverili çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemiz, en büyük evimiz, duyarlılık göstermek de en büyük görevimizdir. Bu hususta üstün gayret gösteren Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimize teşekkür ediyorum,” dedi.