Bayraklı’da yollar yenileniyor

• 16 Ocak 2023
Bayraklı Belediyesi, yol yenileme çalışmaları yapıyor.Bayraklı Belediyesi, yol yenileme çalışmaları yapıyor.

Bayraklı Belediyesi, yol ve kaldırım düzenleme, bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların talep ve önerileri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ekipler, ilçenin sokaklarına asfalt serdi, bozulan yolları yeniledi. Çalışmalar, ilçe sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Adalet Mahallesi’nde asfalt serimini tamamlayan ekipler, 2131/1 Sokak’ı baştan sona yeniledi. İlçenin 24 mahallesinde yol yenileme çalışmalarının süreceği belirtildi.