Çalışan Gazeteciler Günü Bandırma Belediyesi’nde unutulmadı

• 16 Ocak 2023
Bandırma Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında etkinlik düzenledi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, Bandırma’da unutulmayacak bir geceyle kutlandı. Bandırma Belediyesi tarafından organize edilen etkinliğe basın mensupları yoğun ilgi gösterdi. Başkan Tolga Tosun’un ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Balıkesir Temsilcisi Önder Balıkçı, Güney Marmara Medya Çalışanları Derneği Başkanı Tufan Dalgıç ve basın mensupları katıldı. Başkan Tolga Tosun, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Balıkesir Temsilcisi Önder Balıkçı ve Güney Marmara Medya Çalışanları Derneği Başkanı Tufan Dalgıç, günün anısına birer konuşma yaptı.