Ceyhan Belediyesi sosyal donatı alanları inşa ediyor

• 16 Ocak 2023

Ceyhan Belediyesi, ilçedeki mahallelere eşit hizmet ulaştırma çabasıyla dikkat çekiyor. Bu kapsamda yeni sosyal donatı alanları inşa ediliyor. Başkan Hülya Erdem, Büyükmangıt Mahallesi’nde çalışmaları devam eden iki halı sahada incelemelerde bulundu. Başkan Erdem, Emek Mahallesi’ne yapılacak yeni yatırımlar için mahalle halkıyla istişarede bulundu. Kısa süre sonra mahalledeki iki halı sahanın hizmete sunulacağını belirten Başkan Erdem, “Ceyhanlı hemşerilerimle birlikte başarmaya devam ediyoruz,” dedi.