Gemlik’de market denetimleri sürüyor

• 16 Ocak 2023
Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde market denetimlerine devam ediyor.

Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığı için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe genelindeki zincir ve yerel marketlerin şubelerine giderek ürünler seçen ekipler, alışveriş fişiyle etikette yazan fiyatı karşılaştırıyor. Zabıta ekipleri, özellikle gıda reyonlarında temizlik ürünlerinin sıklıkla kontrol edilmesi gerektiğini belirtti. Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürü Ferhat Geyik, Gemlik halkının her zaman yanında olduklarını vurguladı, marketlerde yaşanabilecek olumsuzlukların zabıta ekiplerine bildirilmesini talep etti. Yapılan uyarılara rağmen olumsuzlukların giderilmemesi durumunda cezai işlem uygulayabileceklerini belirtti.