İzmit’in İstiklal Caddesi yeni görünümüne kavuşuyor

• 16 Ocak 2023
İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İstiklal Caddesi’nin ikinci etabında başlatılan çalışmalarda sona gelindi.

Kentteki dokuyu değiştirmek amacıyla vizyon projelerine devam eden İzmit Belediyesi, bir sokağın daha estetik görünüme kavuşmasını sağladı. İzmit Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, Rauf Orbay, Köseoğlu ve Cebesoy Sokak’ta çalışmaları tamamladı. İstiklal Caddesi’nin ikinci etabında başlatılan yenileme çalışmalarında da son aşamaya gelindi. Kısa sürede tamamlanan çalışmaların ardından vatandaşlar caddeyi kullanmaya başladı. İstiklal Caddesi’nin ikinci etap çalışmaları için 280 ton asfalt kullanıldı. Kaldırım ve aydınlatma çalışmaları da yapıldı.