Marmaris Belediyesi’nden eğitim kartı hazırlığı

• 16 Ocak 2023
Marmaris Belediyesi, LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla dijital eğitim kartı hazırladı.

Marmaris Belediyesi, ilçedeki okullarda sınavlara hazırlanan 8. ve 12. sınıf öğrencileriyle mezun öğrencilere dijital eğitim kartı hediye edecek. Dijital eğitim kartı, öğrencilere sınırsız video izleme hakkı, yapay zekâ ve rehberlik, ders anlatım, 7/24 online eğitim, deneme sınavları, çözümlü sorular, canlı ders imkânı sunacak. Marmaris Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne kart için başvuru yapılacak. Başkan Mehmet Oktay, “8. ve 12. Sınıf öğrencileriyle mezun öğrencilere destek olmak için hazırlanan dijital eğitim kartları, online dershane gibi düşünülebilir. Eğitimde fırsat eşitliği ilkesine dayanarak, ulaşılabilir ve paylaşılabilir online eğitim sistemini öğrencilere ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz,” dedi.