“Öğrenci Beslenmesine Destek Paketi” uygulamasını hayata geçirildi

• 16 Ocak 2023
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardım alan ailelerin 6-10 yaş arasındaki çocukları için “Öğrenci Beslenmesine Destek Paketi” uygulamasını hayata geçirdi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlara destek olmaya devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı aracılığıyla ailelere ve çocuklara destek veriyor. Yeni eğitim-öğretim yılının başında kırsal ilçelerde eğitim gören öğrencilere defter, kalem, cetvel, silgi, boyama seti gibi okul malzemelerinden oluşan çanta hediye eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ekonomik kriz nedeniyle ailelerin bütçesini zorlayan kırtasiye ve çanta konusunda da katkıda bulundu. Çocuklara ücretsiz saç kesimi desteği de veriliyor. “Öğrenci Beslenmesine Destek Paketi” uygulaması kapsamında 6-10 yaş arasındaki çocuklar için hazırlanan beslenme paketinde, besin değeri yüksek gıda ürünleri yer alıyor.