TEMA vakfında hedef: 80 bin çocuk

• 16 Ocak 2023
Avcılar Belediyesi, TEMA Vakfı ve Avcılar İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyde bir ilk hayata geçirildi.

Avcılar Belediyesi’nin desteğiyle TEMA Vakfı tarafından geliştirilen “Doğayı Keşfediyorum” projesi kapsamında Türkiye’de ilk kez bir ilçede tüm eğitim kademesindeki okullara ve öğrenim gören çocuklara ulaşılması hedefleniyor. Başarılı bir yılı geride bırakan projede ilk yıl hedefine ulaşıldı, yaklaşık 30.000 çocuğa doğa eğitimi verildi. İkinci yılda hedef, bu sayıyı 80.000’e yükseltmek. Başkan Turan Hançerli, “Tüm canlılar için ilçemizde daha kaliteli bir yaşam alanı yaratmayı hedefliyoruz. Projenin ilk yılını başarıyla tamamladığımız için gururluyuz,” dedi.