Tepebaşı Belediyesi, ekonomik krizde vatandaşlara destek oluyor

• 16 Ocak 2023

Tepebaşı Belediyesi, İlkokul öğrencilerine beslenme desteği veriyor. Belediye ekipleri tarafından özenle hazırlanan öğünler, yine belediye çalışanları tarafından öğrencilere ikram ediliyor. Uygulama, velilerin takdirini topluyor. Proje kapsamında 23 okulda 9.090 öğrenciye ücretsiz beslenme ulaştırıldı. Belediye yetkilileri, çalışmayı ilçe genelinde yaygınlaştırmayı hedeflediklerini belirtti. Başkan Ahmet Ataç, “Çocuklar öncelikli olmak üzere vatandaşlar için çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.