Yenişehir’de “Enerji Günleri”

• 16 Ocak 2023
Yenişehir Belediyesi, 9-15 Ocak 2023 Enerji Verimliliği Haftası kapsamında “1. Enerji Günleri” düzenliyor.

Yenişehir Belediyesi, “Enerjini Yenile, Şehri Geleceğe Taşı” sloganıyla, panel, söyleşi, bilim ve deney atölyeleri, sergi, tiyatro oyunu ve enerji temalı oyunlar içeren etkinlik programı hazırladı. Doğa dostu politikaları destekleyen İklim ve Enerji İçin Avrupa Belediye Başkanları Sözleşmesi’ni imzalayan Mersin’deki ilk belediye olan Yenişehir Belediyesi, hayata geçirdiği çevreci projelerle örnek gösteriliyor. Vatandaşları “1. Enerji Günleri” etkinliklerine davet eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Enerji verimliliği, sürdürülebilir enerji ve geri dönüşüm konularında bir etkinlik programı hazırladık. Doğayı korumak ve enerji verimini yükseltmek için bilinçlenmek çok önemli,” dedi.