Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, perdelerini açtı

• 23 Ocak 2023

Aydın Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları sanatla buluşturmaya devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın perdesi “Pembe Panduflu Aşk” adlı oyunla açıldı. Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda sahnelenen oyun, seyircilerin beğenisini topladı. Oyunun yazarı Doç. Dr. Birgül Yeşiloğlu Güler, oyun öncesinde “Meslek Olarak Tiyatro Eğitimi” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Başkan Özlem Çerçioğlu, sanata ve sanatçıya sahip çıkmaya devam edeceklerini belirtti.