Büyükçekmece Belediyesi’nden okçuluk şampiyonluğu

• 23 Ocak 2023
Büyükçekmece Belediyesi Spor Kulübü Okçuluk Takımı, 2023 Okçuluk Salon Federasyon Kupası’nda Türkiye şampiyonu oldu.

Samsun İlkadım Okçuluk Tesisleri’nde düzenlenen yarışmaya, 35 bölge, 79 kulüp, 334 sporcu katıldı. 2023 Okçuluk Salon Federasyon Kupası’nın ikinci gününde, klasik ve makaralı yay final atışları yapıldı. Makaralı yay erkek kategorisinde mücadele eden Büyükçekmece Belediyesi Spor Kulübü Okçuluk Takımı sporcuları Aykan İşyener, Bilal Emre Değer ve Talha Sadık Köksal, üç altın madalya kazandı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi Spor Kulübü Okçuluk Takımı’nı kutladı.