Çankaya Belediyesi hizmetlerini sürdürüyor

• 23 Ocak 2023
Çankaya Belediyesi, “Biz En Çok Çocukların Belediyesiyiz” sloganıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Çankaya Belediyesi’nin Cebeci, Bayraktar ve Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki oyun evlerinde eğitim gören çocuklara diş hekimi tarafından diş taraması yapıldı. Belediyenin özel sağlık kuruluşlarında önemli oranda indirim sağlayan Sağlık Kart protokolü çerçevesinde Dent Hospital hekimleri, oyun evlerindeki çocukları ağız ve diş sağlığı kontrolünden geçirdi. Ebeveynlere de bilgi verildi, dikkat edilmesi gereken hususların altı çizildi. Ücretsiz diş taramasının ardından çocuklara diş fırçası ve diş macunundan oluşan sağlık seti hediye edildi.