Çaycuma Belediyesi’nden bir yeni akıllı belediyecilik örneği daha

• 23 Ocak 2023
Çaycuma Belediyesi, akıllı belediyecilik uygulamalarına bir yenisini daha ekledi.

Belediye hizmetlerini dijital ortama taşıyarak vatandaşlara daha etkin, hızlı, ekonomik ve nitelikli hizmet vermeyi amaçlayan Çaycuma Belediyesi, tüm ödemelerin e-devlet üzerinden yapılacağı bir uygulamayı daha hizmete sundu. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “E-belediyecilik yolunda önemli bir aşama daha kaydettik. Hayata geçirdiğimiz uygulamalar sayesinde vatandaşlar e-devlet hesapları üzerinden ödeme yapabiliyor, arsa rayiç değerlerini sorgulayabiliyor, meclis ve encümen kararlarına ulaşıp, tahsilat hakkında bilgi sahibi olabiliyor. Halk Masası’na istek ya da şikâyetlerini ileten vatandaşlar, sistem üzerinden şikâyetlerinin takibini de yapabiliyor. Hızlı, etkin, ekonomik hizmetin yanı sıra şeffaf belediyecilik sözümüzün de bir gereği olan uygulamanın hayata geçirilmesinde Bilgi İşlem Müdürlüğü personelinin büyük emeği var, kendilerine teşekkür ediyor, uygulamanın Çaycuma’ya ve belediyemize hayırlı olmasını diliyorum,” dedi.