Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi hizmette

• 23 Ocak 2023
Karşıyaka Belediyesi Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi hizmete açıldı.

Ege’nin kadim mutfak kültürünün tanıtımına ve gelişimine katkıda bulunmak, gastronomi alanında nitelikli personel yetiştirerek istihdama destek olmak ve kente yeni bir sosyal aktivite alanı kazandırmak amacıyla Karşıyaka Belediyesi’nin kurduğu Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi hizmete açıldı. Merkez, Karşıyaka Belediyesi Kent A.Ş., Yaşar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü faaliyetlerini sürdürecek. Açılışta konuşan ve merkez hakkında bilgi veren Başkan Cemil Tugay, “Burada, farklı yörelerden, farklı şehirlerden insanlarla bir arada olacağız, çok keyifli çalışmalar yapacağız. Bu çalışmaları çeşitlendireceğiz, yarışmalar düzenleyeceğiz, gizli kalmış yetenekleri keşfedeceğiz,” dedi.