Efeler Belediyesi’nde yeni bir park

• 23 Ocak 2023
Efeler Belediyesi, ilçeye yeni bir park daha kazandırdı.

Fatih Mahallesi, Çevre Bulvarı, 1126. Sokak’ta yapımı tamamlanan Gençlik Parkı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Parkın açılışına, siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının ve meslek odalarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri,  muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’a tebrik mesajı gönderdi. Kılıçdaroğlu mesajında, “Efeler’e modern ve yaşanabilir kent kimliği kazandırma adına gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı Efeler Belediyesi’ni ve Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ı kutluyor, açılışa katılan tüm misafirlere selamlarımı iletiyorum,” dedi.