Engin Yıldırım: “Faydalı atölyeler düzenlemek istiyoruz”

• 23 Ocak 2023
Mersin Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler ve Projeler Şube Müdürlüğü’nün geliştirdiği projeler hibe desteği almaya devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu Halkkent Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlenmesi hedeflenen güzellik, dikiş, aşçılık ve bilişim atölyeleri, Dünya Bankası’ndan 150.000 avroluk hibe almaya hak kazandı. Halkkent Sosyal Yaşam Merkezi, AB uyum programlarından FRIT II kapsamında açılan ve Dünya Bankası yürütücülüğünde hayata geçirilen Sosyal Girişimcilik Güçlendirme ve Uyum Projesi (SEECO) kapsamında değerlendirildi. Dünya Bankası ve Çukurova Kalkınma Ajansı yetkilileri, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni pilot belediyelerden biri olarak belirledi. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Engin Yıldırım, “Bu projeyi, Dış İlişkiler ve Projeler Şube Müdürlüğü’yle ortak yürütüp, kentimize, belediyemize, halkımıza faydalı olacak atölyeler düzenlemek istiyoruz,” dedi.