Eskişehir’de çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı

• 23 Ocak 2023
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sanat meslek eğitim kurslarına katılan çocuklara unutulmaz bir hafta sonu yaşattı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin sanat meslek eğitim kursları, her yaştan bireyin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla kent merkezinde ve kırsal ilçelerde faaliyetlerini sürdürüyor. İnönü ve Çifteler ESMEK Eğitim Merkezi’nde eğitim alan çocuklar için özel bir etkinlik düzenlendi. Çocuklar, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın üç sezondur beğeniyle izlenen “Geçmem Gerek” adlı çocuk oyununa davet edildi. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’yla Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen etkinliğe, İnönü ve Çifteler ilçelerindeki yaklaşık 90 çocuk katıldı. Düzenlenen geziye de katılan çocuklar unutulmaz bir gün geçirdi.