Gaziemir Belediyesi 60 yaş üstü vatandaşların yanında

• 23 Ocak 2023
Gaziemir Belediyesi, 60 yaş ve üstü vatandaşlara özel hizmet sunuyor.

Gaziemir Belediyesi, Sarnıç Toplum Merkezi, Ata Evi Sağlıklı Yaş Alma Merkezi, Alzheimer-Demans Danışma ve Dayanışma Merkezi’nde verdiği hizmetlerle yaş almış vatandaşlara psiko-sosyal destek veriyor. Ata Evi Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’nde 60 yaş üstü vatandaşlara hizmet veriliyor, onların sosyalleşmesine imkân sağlanıyor. Merkezde, spor odası, kütüphane, dinlenme odası ve etkinlik alanları yer alıyor. Psikolog hizmetinin sunulduğu merkezde, üyelere demans ve depresyon testleri uygulanıyor, üyelerin bilişsel ve psikolojik durumu takip ediliyor, sudoku, kelime oyunu, masa oyunları, spor, öykü atölyesi ve sohbet gibi etkinlikler düzenleniyor.