Gazipaşa Kültür Merkezi sanatseverlere kapısını açtı

• 23 Ocak 2023
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gazipaşa Kültür Merkezi, ilk etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gazipaşa’nın önemli bir eksiğini gidererek ilçeye yeni bir kültür merkezi kazandırdı. Geçtiğimiz ay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşen, “45 ayda 80 proje” toplu açılış töreniyle hizmete giren Gazipaşa Kültür Merkezi, ilk etkinliğine ev sahipliği yaptı. Gazipaşa Musiki Derneği’nin konserine ilgi yoğun oldu. 500 kişilik çok amaçlı salonu dolduran vatandaşlar, yeni kültür merkezini çok beğendi, Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti.