Geçici Barınma Merkezi açıldı

• 23 Ocak 2023
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “Zor Anında İBB Yanında” kampanyası kapsamında Büyük İstanbul Otogarı’nda “Geçici Barınma Merkezi” açtı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kış aylarında Anadolu’da kapanan yollar nedeniyle gecikmeli sefer yapan şehirlerarası otobüs yolcularına ve sokakta yaşayan vatandaşlara hizmet verecek merkezde incelemelerde bulundu. 46 yetişkini, 8 çocuğu ağırlayacak kapasiteye sahip olan merkezde, yemekhaneden çamaşırhaneye, psikolojik destek odasından berbere kadar 19 farklı birimde hizmet sunulacak. Başkan Ekrem İmamoğlu, “Sokakta kalan ya da sokakta yaşayan binlerce vatandaşa soğuk kış koşullarında destek oluyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, zor anlarında vatandaşların yanında,” dedi.