Gemlik Belediyespor genç sporcuların yanında

• 23 Ocak 2023
Gemlik Belediyespor, küçük yaşlardan itibaren yetiştirdiği sporcuların kariyerine katkıda bulunmaya devam ediyor.

Gemlik Belediyespor, Türk futbolunun geleceği olan gençleri profesyonel liglerdeki takımlara kazandırıyor. Bu zamana kadar çok sayıda sporcusunun profesyonel olması için her türlü imkânı sağlayan Gemlik Belediyespor, iki sporcusunu daha profesyonel liglere gönderdi. Gemlik Belediyespor Başkanı Durmuş Uslu, “Gemlik Belediyespor sadece bir spor kulübü değil, bir okuldur. İki sporcumuzu daha profesyonel liglere göndermenin gururunu yaşıyoruz. Sporcularımıza başarılar diliyorum. Gemlik Belediye Başkanı Sayın Mehmet Uğur Sertaslan’a da teşekkür ediyorum,” dedi.