Güvenlik sorununa üst geçitli çözüm

• 23 Ocak 2023
Adana Büyükşehir Belediyesi, Fevzi Çakmak Kız Öğrenci Yurdu’nun önünde uzun yıllardır yaşanan yaya güvenliği sorununu ortadan kaldırmak için üst geçit inşa ediyor.

Yaya güvenliğinin sağlanması için yapılacak üst geçidin temeli atıldı. Temel atma törenine, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, öğretim üyeleri, öğrenciler ve konuklar katıldı. Başkan Zeydan Karalar, “Öğrencilerin güvenliği her şeyden önemli,” dedi. Prof. Dr. Meryem Tuncel, hizmetin öğrencilerin güvenliği için çok önemli olduğunu belirtti. Işıklandırma olmasına rağmen yurttan çıkarken ve yurda girerken kazaların yaşandığını söyleyen öğrenciler, Adana Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.