Hatay Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarını sürdürüyor

• 23 Ocak 2023
Hatay Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin ulaşım güvenliğini güvence altına almak amacıyla kent genelinde yol çalışmalarına devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin ulaşım güvenliğini güvence altına almak amacıyla kent genelinde yol çalışmalarını sürdürüyor. Okullara ulaşımı kolaylaştırmak ve güvenli ulaşım imkânı sağlamak için var gücüyle çalışan Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Arsuz ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi, 39. Sokak yolunda yağmur suyu tahliye hattı çalışması yaptı. Ekipler, yola parke taş döşedi, yolu modern ve kullanışlı hâle getirdi. Öğrenciler ve bölge halkı, yaşadıkları sorunlara çözüm bulan Hatay Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.