İzmir Sürdürülebilirlik Elçileri Eğitim Programı’nda üçüncü etap başladı

• 23 Ocak 2023
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde hazırlanan İzmir Sürdürülebilirlik Elçileri Eğitim Programı’nın üçüncü etap eğitimleri başladı.

İzmir Planlama Ajansı ve İZDOĞA A.Ş.’nin merkezi Çukur Han’da düzenlenen açılış oturumuna, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve İZDOĞA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Güven Eken, Ege Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Sibel Zorlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Lütfi Ünal, İzmir Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Yavuz katıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, AB Türkiye Delegasyonu, ESİAD İzmir AB Bilgi Merkezi, İzmir Planlama Ajansı, İzmir Kalkınma Ajansı, İzmir Sürdürülebilir Kentsel Gelişim Ağı ve SÜGEP Akademi işbirliğiyle düzenlenen programın üçüncü etabında genç elçiler staj olanağı da bulacak. Avrupa Yeşil Mutabakatı kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinde, özel sektörde, ilçe belediyelerinde sürdürülebilirlik çalışmalarının yürütüleceği staj programı bir ay sürecek.