Kemer Belediyesi’nden sporculara ulaşım desteği

• 23 Ocak 2023
Kemer Belediyesi, Türkiye Bocce (Raffa) Şampiyonası’na katılacak Kemerli sporculara ulaşım desteği sağlıyor.

Kemer Belediyesi 25-31 Ocak tarihleri arasında Mersin’de yapılacak Türkiye Bocce (Raffa) Şampiyonası’na katılacak Kemerli sporculara ulaşım desteği sağlayacak. Mersin’de yapılacak müsabakalarda büyükler kategorisinde mücadele edecek olan Kemerli sporcular ve bocce antrenörü Erdal Buyruk, şampiyona öncesinde Kemer bocce sahasında Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin’le bir araya geldi. Biletleri sporculara ve antrenör Buyruk’a teslim eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Baytekin, sporculara başarı diledi. Antrenör Erdal Buyruk, her zaman sporcuların yanında olan Başkan Necati Topaloğlu’na teşekkür ettiğini belirtti.