Mahalle Ligi Futbol Turnuvası’nın Bandırma bölümü sona erdi

• 23 Ocak 2023
Bandırma Belediyesi’nin desteğiyle bu yıl dördüncüsü düzenlenen Mahalle Ligi Futbol Turnuvası’nın Bandırma bölümü sona erdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bandırma Belediyesi, Bandırma Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle bu yıl dördüncüsü düzenlenen Mahalle Ligi Futbol Turnuvası’nın Bandırma bölümü, nefes kesen final maçlarıyla tamamlandı. Balıkesir genelinde turnuvaya en yoğun katılım Bandırma’dan oldu. Beş farklı yaş grubundan toplam 160 takım ve 1.600 sporcu şampiyonluk için yarıştı. Final müsabakası, Bandırma Belediyesi ve Real 10.5 takımları arasında oynandı.