Marmaris Belediyesi etkin atık yönetimi çalışmalarına başladı

• 23 Ocak 2023
Marmaris Belediyesi, evsel bitkisel atık yağların toplanmasına yönelik çalışma başlattı.

Marmaris Belediyesi, doğayı ve çevreyi korumak amacıyla önemli bir projeyi daha hayata geçirdi. Marmaris Belediyesi ve Kolza Biodizel A.Ş. arasında atık yağların geri dönüşümü protokolü imzalandı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın makam odasındaki imza törenine, Temizlik İşleri Müdürü V. Tugay Tutugan, Kolza Biodizel Marmaris Bölge Sorumlusu Bülent Şaş ve Marmaris Belediyesi Çevre Mühendisi Anıl Sarıtaş katıldı. Her perşembe günü pazaryerinde kurulacak atık yağ toplama noktasına beş litre bitkisel atık yağ getiren vatandaşlara 50 TL, evinden alınmasını isteyenlere de 25 TL ödeme yapılacak.