Yenikent Kapalı Pazaryeri ve Kültür Merkezi’nin temeli atıldı

• 23 Ocak 2023
Odunpazarı Belediyesi, Yenikent Kapalı Pazaryeri ve Kültür Merkezi için temel atma töreni düzenledi.

Yenikent Kapalı Pazaryeri ve Kültür Merkezi’nin temel atma törenine, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Eskişehir milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Mihallıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Ilgazlar İnşaat A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ilgaz, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Temel atma töreninde konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin sosyal demokrat ve halkçı bir belediye olduğunun altını çizdi. Başkan Kurt, “Onca engelden sonra mahkeme kararıyla burayı, artık belediye hizmet alanı olmak suretiyle, hem pazaryeri hem de kültür merkezi yapma hakkını aldık,” dedi.