Yenişehir Belediyesi çevre odaklı politikalarını sürdürüyor

• 23 Ocak 2023
Yenişehir Belediyesi, iklim değişikliğine ve doğayı korumaya yönelik bilinçlendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Yenişehir Belediyesi,  “İklim Değişiyor! Biz ne yapabiliriz?” paneli ve çalıştayı ile başlayan Yenişehir’de 1. Enerji Günleri kapsamında bilim insanlarını ağırladı.  Alanında uzman isimler, iklim değişirken yapılması gerekenleri anlattı. Başkan Abdullah Özyiğit, “Yenişehir Belediye Başkanlığı görevine geldikten ve Başkanlar Sözleşmesi sürecine dahil olduktan sonra ilk yeşil binayı biz yaptık. Bölgede yatırım yapan arkadaşlarımıza konuyu anlattık. Temiz enerjili ve yeşil binalar Yenişehir’de yapılmaya başlandı, ” dedi.