Akdeniz Üniversitesi’nde kampüs içi ücretsiz seferler başladı

• 30 Ocak 2023
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi öğrencileri için kampüs içi ücretsiz ulaşım seferleri başlattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, öğrenci dostu uygulamalarına devam ediyor, Akdeniz Üniversitesi öğrencilerine ücretsiz ulaşım desteği veriyor. Çevre ve doğa dostu Antalya hedefiyle Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin araç filosuna dahil edilen sıfır emisyonlu çevre dostu elektrikli otobüsler, Akdeniz Üniversitesi kampüsünde öğrencilerin ulaşımını kolaylaştırıyor. Elektrikli otobüsler aracılığıyla günde 2.500 öğrencinin kampüs içi ulaşımı ücretsiz sağlanıyor, seferler gece 23:00’e kadar sürüyor. Öğrenciler, kampüs içi ücretsiz ulaşım seferlerinden oldukça memnun.