Ankara Büyükşehir Belediyesi yeşil alan sayısını arttırıyor

• 30 Ocak 2023
Ankara Büyükşehir Belediyesi, parkların ve yeşil alanların sayısını artırıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentin dört bir yanında yeşil alanların sayısını artırmak için çalışmalarına devam ediyor. Yenimahalle’de 650.000 metrekarelik alanda hayata geçirilecek 11 yeşil alan için açılış ve temel atma töreni yapıldı. Projenin maliyeti yaklaşık 320 milyon TL. Açılış ve temel atma törenine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı partilerinin temsilcileri, milletvekilleri, meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Göreve başladığımız ilk günden bu yana ‘Kim daha çok oy verdiyse, o bölgeden hizmete başlarım,’ anlayışını değil, ‘Hangi bölgenin ihtiyacı varsa oradan hizmete başlarım,’ anlayışını önemsedik. Kimseyi ayırt etmedik, 6 milyon vatandaşa eşit hizmet sunduk,” dedi.