Atakum Belediyesi, katılımcı bütçe çalışmalarına devam ediyor

• 30 Ocak 2023

Atakum Kent Konseyi işbirliğiyle Atakumlu vatandaşların görüşleriyle oluşturulacak katılımcı bütçe için Yenimahalle Mahallesi, Atakent Evleri Sitesi’nde toplantı düzenlendi. “Benim Belediyem”, “Benim Bütçem”, “Komşularımızla Buluşuyoruz” sloganlarıyla yola çıkan Atakum Belediyesi, vatandaşları ilçe yönetimine dahil ediyor. “Benim Bütçem” çalışmalarına katılan vatandaşlar, nasıl bir ilçede yaşamak istediklerini Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’ye anlattı. Başkan Deveci, “Atakum’da çok fazla site var. Siteler hem insanları birbirinden uzaklaştırıyor hem de ortak alanda bir araya getiriyor. Biz uzaklaşmayacağız, paylaşma ve birbiriyle konuşma yolunu seçeceğiz,” dedi.