Bayraklı Belediyesi, Uğur Mumcu’nun 30. ölüm yıldönümünde anma programı düzenledi

• 30 Ocak 2023

Gazeteci ve yazar Uğur Mumcu, katledilişinin 30. yıldönümünde Bayraklı’da anıldı. Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı (UMAG) işbirliğiyle Süvari Yüzbaşı Şerafettin Kültür ve Hizmet Merkezi’nde fotoğraf sergisi açıldı. Fotoğraf sanatçısı Gürsel Gökçe’nin eserlerinden oluşan sergi, ziyaretçilere duygu dolu anlar yaşattı. Serginin açılışına, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, gazeteciler ve vatandaşlar katıldı. Serginin 3 Şubat’a kadar açık kalacağı belirtildi.