Burdur Belediyesi semt pazarının çatısını kapatacak

• 30 Ocak 2023
Burdur Belediyesi, semt pazarındaki çalışmalarına devam ediyor.

Burdur Belediyesi, esnafa ve vatandaşa konforlu alışveriş ortamı sağlamak amacıyla Armağan İlci Mahallesi’nde yapımı devam eden semt pazarının çatı kaplaması için çalışmalarını sürdürüyor. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Semt pazarlarına ulaşımını kolaylaştırmak, üreticilere ve pazarcı esnafına daha fazla ürün satabilme imkânı sunmak amacıyla büyük semt pazarları kurmaya devam ediyoruz. Yeni semt pazarlarının çatılarını sadece hammadde alarak belediyemizin emekçilerimizin üstün çabasıyla piyasa fiyatının üçte birine mal ediyoruz. Toplamda 1.996 adet parça var. Parça birleştirme işlemi tamamlandıktan sonra montaj çalışmaları başlayacak,” dedi.