Çiğli Belediyesi, Uğur Mumcu’yu andı

• 30 Ocak 2023

Gazeteci ve yazar Uğur Mumcu, katledilişinin 30. yıldönümünde Uğur Mumcu Mahallesi’ndeki heykelinin başında anıldı. Anma törenine, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende, Uğur Mumcu heykeline karanfil bırakıldı. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Bu ülkenin aydınlanma mücadelesine katkıda bulunan, Amerikan emperyalizmini, terörü ve silah kaçakçılığını korkusuzca yazan Uğur Mumcu’nun izinde karanlıkları aydınlatacağız,” dedi.