Leyla Atakan Şehir Kütüphanesi hizmette

• 30 Ocak 2023
İzmit Belediyesi, Leyla Atakan Şehir Kütüphanesi’ni hizmete açtı.

Gençlik Sokağı’ndaki Leyla Atakan Şehir Kütüphanesi açıldı. Açılış töreninde konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Leyla Atakan Şehir Kütüphanesi’nin İzmitli gençlere yeni yaşam alanı olarak hizmet vereceğini vurguladı. Törene, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanvekili Haydar Akar, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı Erdoğan Toprak,  CHP PM üyesi, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Büyük Türkiye Partisi Genel Başkanı Ömer Faruk Başaran, gazeteci Saygı Öztürk, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, muhtarlar, kadın ve gençlik kolları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Fatma Kaplan Hürriyet, “‘Aşkla İzmit’ diyerek yola çıktık. 31 Mart 2019’dan bu yana aynı aşkla İzmit’e hizmet etmeye, halkımızın kalplerine dokunarak yolumuza devam ediyoruz,” dedi.