Marmaris Belediyesi, ara tatil etkinlikleri kapsamında ücretsiz filmi gösterimi düzenledi

• 30 Ocak 2023

Marmaris Belediyesi, ara tatile başlayan öğrenciler için etkinlik takvimi hazırladı. Marmaris Belediyesi’nin ücretsiz film gösterimine katılan çocuklar, keyifli bir gün geçirdi. Etkinliklerin ilk gününde “Perili Orman” adlı film izlendi. Film gösterim etkinlikleri iki hafta sürecek. 30 Ocak’ta “Perili Orman”, 1 Şubat’ta “Saqu Paqu Büyük Define”, 26 Ocak Perşembe ve 2 Şubat Perşembe günü “Zamanda Yolculuk” adlı animasyon filmleri gösterilecek.