Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Yaşam Parkı’ndaki etkinlikler devam ediyor

• 30 Ocak 2023

Özel gereksinimli bireylerin ve ailelerinin yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Engelsiz Yaşam Parkı’ndaki etkinlikler devam ediyor. Engelsiz Yaşam Parkı’ndaki kurslara katılan ailelerin ve özel gereksinimli bireylerin mutluluğu yüzlerine yansıyor. Anneler, Engelsiz Yaşam Parkı’ndaki takı kursuna katılıyor, çocukları ise, boyama yaparak keyifli vakit geçiriyor. Takı kursu hakkında bilgi veren Yenişehir Halk Eğitim Merkezi usta öğreticisi Funda Ulaşlı, Engelsiz Yaşam Parkı’na gelen annelerin daha kaliteli vakit geçirmesini amaçladıklarını belirterek, “Çocukları sosyal aktivitelere katıldıklarında kendileri boş kalmasın diye anneler için takı dersine başladık. Takı dersinde bileklikler, gözlük askıları ve kolyeler yapıyoruz. Daha güzel ürünlerimizi mutlaka göreceksiniz,” dedi.