Protez tırnak ve tırnak sanatı kursuna yoğun ilgi

• 30 Ocak 2023
İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası’nın protez tırnak ve tırnak sanatı kursu yoğun ilgi görüyor.

İşgücü potansiyelini artırmak ve kalifiye eleman yetiştirmek üzere hizmet veren İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası’nın açtığı protez tırnak ve tırnak sanatı kursu yoğun ilgi görüyor. Ücretsiz kurslara katılanlar, haftanın üç günü protez tırnak, iki günü tırnak sanatının ayrıntılarını öğreniyor. Eğitmen Büşra Güngör, “Meslek Fabrikası Şube Müdürlüğü, protez tırnak ve tırnak sanatı kursu veriyor. Kurs ücretsiz. Kurs malzemeleri eğitim kapsamında öğrenciler için temin ediliyor. Farklı iş kollarıyla ara eleman ihtiyacına cevap vermek istedik,” dedi.