Saray Kent Park ve Sosyal Tesis projesinde imzalar atıldı

• 30 Ocak 2023
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray ilçesinde büyük bir projeyi daha hayata geçiriyor.

“Saray Kent Park ve Sosyal Tesis” projesi için yüklenici firmayla sözleşme imzalandı. Proje kapsamında 800 metrekarelik sosyal tesis planlandı. Tesisin 550 metrekaresi kapalı düğün salonu olacak. Tesiste, mutfak, gelin odası, büfe, 48 araçlık otopark yer alacak. Düğün salonunun ön tarafına 1.200 metrekarelik açık kır bahçesi yapılacak. Tesisin diğer alanlarında, bisiklet, koşu ve yürüyüş yolları, yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, futbol, basketbol ve voleybol sahası, tenis kortu, açık hava spor aletleri, kamelya, kent donatı elemanları da yer alacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Saray ilçemize kazandıracağımız kent parkla vatandaşların sosyal hayatına renk katacağız,” dedi.